DEBUSTROL

DEBUSTROL..., kapela, která se neodmyslitelně zapsala do metalových dějin naší malé zemičky. Patří mezi první průkopníky, kteří začali klestit trnitou cestu na pódia, sváděli souboje s byrokracií a lidmi pro které je metal něco jako mor. Zpěvák a kytarista Kolins s jeho smečkou patří v současné době právem za lídra přední trashmetalové scény. Na českých pódiích se už pohybuje více než třicet let a mi Vám je přestavíme na Slezskoostravském hradě 6. června 2020 !!!


Diskografie:


1991 - Neuropatolog

1992 - Svět co zatočí s tebou

1992 - Protest live1994 - Chytrá past

1995 - Vyhlazení1998 - Pád do hrobu mrtvol

1999 - Apokalismus

2001 - Steak

2003 - Vyznání smrti (CD, demo)

2005 - Přerushit

2008 - Vyznání smrti (LP, demo)

2009 - Rwanda2011 - Vyznání smrti Live

2016 - Válka